Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Instagram’da, “Çevremizde bir çok kişinin testi maalesef pozitif çıktı ve bütün belirtileri; yüksek ateş hariç ben de geçirdim, geçiriyorum. Az ateşim var hep var.
Bu virüs ilginç bir canlı, herkeste farklı semptomlar olduğunu da duyuyorum, test yaptırmadım ve sanırım 4-5 gün ağır geçirdikten sonra, iyileşme dönemine geçtim. Biraz halsizim. Kimseyi endişelendirmemek için yakınlarım haricinde bildirmedim” şeklinde paylaşımda bulundu.
Tüm dünyayı kısa sürede saran ve ölümlere neden olan coronavirüsü ile ilgili olarak paylaşımda bulunan şarkıcı Demet Sağıroğlu, yaşadığı yer olan New York’ta coronavirüsüne yakalandığını söyledi. Corona virüsü şüphesi ile ilgili olarak yaşadığı süreci anlatan şarkıcı, takipçilerinin gönderdiği mesajlar için teşekkür etti.
Demet Sağıroğlu’nun sosyal medyadaki paylaşımı:
“Gazetelerde çıkan haber yüzünden beni merak eden sevgili aileme, dostlarıma, sevdiklerime, zaman zaman bana ulaşamayanları cevapsız ve merakta bırakmamak için yazıyorum bu yazıyı. (maalesef tam bu zaman da telefon bazı uygulamaları, her şeyi siler oldu Whatsapp dahil) Evet, New York’ta durumlar kötü. Ben de 10 gündür hastayım.
Ama endişelenmeyin lütfen. Çevremizde bir çok kişinin testi maalesef pozitif çıktı ve bütün belirtileri; yüksek ateş hariç ben de geçirdim, geçiriyorum.
Az ateşim var hep var. Bu virüs ilginç bir canlı, herkeste farklı semptomlar olduğunu da duyuyorum. Test yaptırmadım.Ve sanırım 4-5 gün ağır geçirdikten sonra, iyileşme dönemine geçtim.
Biraz halsizim. Kimseyi endişelendirmemek için yakınlarım haricinde bildirmedim. Herkese ilgi ve sevgisinden dolayı minnettarım, teşekkür ederim. Sizler, ailem ve dostlarım; bana “sevgi” nin kıymetini bir kere daha gösterdiler ve gösteriyorsunuz, teşekkür ederim.
Her türlü hastalık geçiren ve geçirecek herkese çok geçmiş olsun. Siz o virüslerden güçlüsünüz, unutmayın! Sizlere geçen sene yaptığım “Geçiş” tablomla seslenmek istedim bu sefer. Sezgi, kaçmak, boyut değiştirmek, kendiyle yüzleşmek ya da nasıl adlandırırsanız..
Geçişler’de parçanı bıraksan da, Evren; Pollyanna’nın penceresinden bakanlar için, ışıltıyla gülümsemeye devam eder. Kendinize ve kıymet verdiklerinize iyi davranın. Çok sevgiler güzel ailem, güzel kardeşlerim, tanıdıklarım, tanımadıklarım.





